НАШ ТИМ

Дејан Укропина, адвокат, основао је адвокатску канцеларију 1998. године, након трогодишњег приправничког стажа. Седиште канцеларије је у Новом Саду, другом граду по величини у Србији, око 75км северно од Београда.

Од самог почетка адвокатска канцеларија је препозната по настојању да постигне резултате који превазилазе очекивања. Наш циљ је да пружимо професионалну и адекватну информацију и заступање појединцима и правним лицима, посвећујући одговарајуће капацитете и експертизу уз квалитетно, креативно, позитивно и ка резултатима оријентисано поступање усмерено ка позитивном исходу.

Правни тим од шест адвоката ради на комплексним и софистицираним правним питањима локално, на националном и међународном нивоу. Ми смо у свако време доступни и ефикасни, одговарајући активним учешћем чиме постајемо основни ресурс и партнер у свим аспектима пословних изазова, раста и развоја наших клијената.

Негујемо колегијалну праксу препознајући да је наш основни циљ пружање правне помоћи клијентима.

То је разлог зашто смо вероватно најбољи избор.

  • Дејан Укропина, LL.M. (1971).

    Адвокат од 1998. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 1994. године. Завршио је специјалистичке студије грађанског и привредног права Европске уније 2002. године (Немачка организација за академску размену – DAAD, Немачка фондација за међународну правну сарадњу – IRZ, Правни факултет Универзитета у Новом Саду). Судски је преводилац за енглески језик од 2003. године. Члан је више удружења: Европског правног института (Беч, Аустрија), Удружења за арбитражно право (Београд, Србија), Удружења за међународно право Србије и Удружења за међународно право (Лондон, Велика Британија;). Волонтер је Црвеног крста од 1994. године а од 2014. године је председник Црвеног крста Војводине.

  • Зоран Ковачевић, LL.M. (1983). Адвокат од 2010. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2007. године. Завршио је мастер студије из Привредног права 2009. године. Говори енглески и немачки језик.

  • Милош Кравић, LL.B. (1985). Адвокат од 2013. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2009. године. Говори енглески језик.

  • Веселин Губеринић, LL.B. (1989). Адвокат од 2016. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2013. године. Говори енглески језик.

  • Милана Милутин, LL.M. (1991). Адвокат од 2017. године. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2014. године. Завршила је мастер студије из Радног права 2015. године. Током мастер студија је учествовала у Big Deal такмичењу из компанијског права. Говори енглески и руски језик.

  • Тања Губеринић, LL.B. (1991). Адвокaтска приправница од 2015. године. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2015. године. Говори енглески језик.