replica watches

позовите: 062238652

НАШ ТИМ

Дејан Укропина, адвокат, основао је адвокатску канцеларију 1998. године, након трогодишњег приправничког стажа. Седиште канцеларије је у Новом Саду, другом граду по величини у Србији, око 75км северно од Београда.

Од самог почетка адвокатска канцеларија је препозната по настојању да постигне резултате који превазилазе очекивања. Наш циљ је да пружимо професионалну и адекватну информацију и заступање појединцима и правним лицима, посвећујући одговарајуће капацитете и експертизу уз квалитетно, креативно, позитивно и ка резултатима оријентисано поступање усмерено ка позитивном исходу.

Правни тим од шест адвоката ради на комплексним и софистицираним правним питањима локално, на националном и међународном нивоу. Ми смо у свако време доступни и ефикасни, одговарајући активним учешћем чиме постајемо основни ресурс и партнер у свим аспектима пословних изазова, раста и развоја наших клијената.

Негујемо колегијалну праксу препознајући да је наш основни циљ пружање правне помоћи клијентима.

То је разлог зашто смо вероватно најбољи избор.

Дејан Укропина, LL.M. (1971).

Адвокат од 1998. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 1994. године. Завршио је специјалистичке студије грађанског и привредног права Европске уније 2002. године (Немачка организација за академску размену – DAAD, Немачка фондација за међународну правну сарадњу – IRZ, Правни факултет Универзитета у Новом Саду). Судски је преводилац за енглески језик од 2003. године. Члан је више удружења: Европског правног института (Беч, Аустрија), Удружења за арбитражно право (Београд, Србија), Удружења за међународно право Србије и Удружења за међународно право (Лондон, Велика Британија;). Волонтер је Црвеног крста од 1994. године а од 2014. године је председник Црвеног крста Војводине.

Зоран Ковачевић, LL.M. (1983). Адвокат од 2010. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2007. године. Завршио је мастер студије из Привредног права 2009. године. Говори енглески и немачки језик.
Милош Кравић, LL.B. (1985). Адвокат од 2013. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2009. године. Говори енглески језик.

Веселин Губеринић, LL.B. (1989). Адвокат од 2016. године. Дипломирао је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2013. године. Говори енглески језик.

Милана Милутин, LL.M. (1991). Адвокат од 2017. године. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2014. године. Завршила је мастер студије из Радног права 2015. године. Током мастер студија је учествовала у Big Deal такмичењу из компанијског права. Говори енглески и руски језик.

Тања Губеринић, LL.B. (1991). Адвокaтска приправница од 2015. године. Дипломирала је на Правном факултету Универзитета у Новом Саду 2015. године. Говори енглески језик.